Selskaber​

​Det er vores fornemmeste opgaver at gøres Jeres fest uforglemmelig!

Der er nyt selskabskort på vej

Vores lokaler

​Restauranten er opdelt i 3 niveauer og har 4 lokaler.

På 1. sal er der en fantastisk udsigt over Køge Bugt, som ikke findes bedre. Her oser af hygge og maritim stemning i det træbeklædte lokale. Man får en Titanic oplevelse, når man står i spidsen på 1. salens terasse, og kigger ud over vandet. Der er plads til 55 personer. 

For at booke lokalet alene skal man min. være 35 voksne.

​Fra stueetagens lyse rammer, med galionsfigurer fra Pakhuset i Skagen, oplever man marinaens liv på nært hold. De få meter fra restaurantens vinduer til bådenes slæbested indhyller alle i den hyggelige havnestmening. Lokalet egner sig godt til bruncharrangemeneter, selskaber med børn, samt arrangemeneter med bar, dansegulv og f.eks. jukeboks. Der er plads til max. 50 personer.

For at booke lokalet alene skal man min. være 25 voksne.

​Terrassestuen er noget for sig selv. Her kan man sidde 26 personer ved 1 bord og dertil have separat børnebord til 6 børn. Man føler ikke at man er på en restaurant, men nærmere i en hyggelig, privat stue.

For at booke lokalet alene skal man min. være 18 voksne.

​Glashuset er helt unikt. Taget og glasruderne kan åbnes op, så man sidder under åben himmel på en terasse. Glashuset er fyldt med lys og danner de perfekte rammer for større selskaber. Her er der plads til 150 personer ved runde borde. Når mørket faldet på bliver de mange LED-lamper i taget tændt, og man får en hel stjernehimmel. Til glashuset hører en lille terasse, som er prydet med restaurantens krydderurter. Glashuset er perfekt til vielser, receptioner, buffetarrangementer og større fester. Fra 1. november til 1. april kan glashuset ikke bookes, med mindre andet er aftalt.

For at booke lokalet alene skal man min. være 50 voksne.

​Vielse

Skal du borgerligt vies, er glashuset den perfekte løsning. Glashusset kan tilpasse sig vejret. Skinner solen åbner vi taget og glassiderne op, så vielsen er på en terasse. Viser vejret sig fra en mindre pæn side, kan man trygt og tørt holde vielsen indendørs.

Glashuset kan med fordel benyttes til efterfølgende reception og bryllupsfest.

Læs mere om bryllup på Arken her

Menuer

Vi går ikke på kompromis med vores råvarer, og arbejder generelt meget med sæsonens udbud. Vi har en økologisk urtehave på 300 m2, som forsyner os med friske krydderurter, spiselige blomster, squash, asier, græskar og rodfrugter i mange afskygninger.

Vi er fleksible i forhold til diverse former for allergier, vegetarer, veganerer, diabetes mv., dog beder vi om at blive gjort opmærksom på dette ved samtalen.

Klik her for at se vores selskabskort

​Praktiske oplysninger

Der er et minimum på 20 voksne kuverter på vores selskabskort, med undtagelse af vores overraskelsesbuffet.

Duge, servietter, lys, blomster, betjening mv. er inkl. i alle priser, dog ikke ud af huset. Hjemmebagt brød, smør og isvand er også inkl. i prisen.

Vi har ingen 6, 7 eller 8 timers regel, hvilket betyder at I kan feste til den sidste gæst er gået, medmindre andet aftales.

Endeligt og bindende deltagerantal skal oplyses senest 48 timer før arrangementets afholdelse, hvorefter antallet er bindende. Skulle man blive færre end 20 personer, afregnes der for 20 personer. Børn under 11 år, der spiser samme menu, afregnes med et mindre beløb, som aftales ved selskabsaftalen, med mindre de vælger fra børnemenuen.

Bordkort og pynt bedes afleveret til os senest dagen før afholdelse af arrangementet.

Man er velkommen til at medbringe chips, slik, chokolade osv. i forbindelse med afholdelse af arrangement til brug efter maden. Kager som f.eks. bryllups- og barnedåbskage er man også velkommen til selv at medbringe. Afhængigt af selskabets størrelse kan en mer-betaling forekomme.

Musik

Vi har Sonos på Arken, som er koblet op med både YouMusic og Spotify. Dermed kan vi tilbyde 40 mill. musiknumre inkl. det nyeste, og det er let at vælge forskellige play lister som passer til netop jeres fest, både til selve middagen og til de danseglade.

Depositum

Depositum på selskaber er 2000,-. (Ved brylluppet og konfirmationer er depositummet 4000,-)

Depositummet tilbagebetales ikke ved annullering af selskabet.

Afregning

Man kan vælge at betale forud for arrangementet, ellers afregner man på selve dagen, medmindre andet er aftalt. Vi modtager alle betalingskort med undtagelse af Diners, AmericanExpress og Forbrugsforeningskort.

Parkering

Der er 3 timers parkering på området ved Arken. Man kan med fordel parkere på de to store parkeringspladser i starten af Bådehavnen, som begge er langtids parkeringspladser. Vi har desværre ikke mulighed for at udlevere parkeringskort.

Kontakt os for at høre nærmere

Vi stiller os gerne til rådighed for en uforpligtende samtale, hvor I kan få svar på spørgsmål omkring jeres næste selskab.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan gøre din fest uforglemmelig?

Ring til os på tlf. 56 66 05 05 eller kontakt os her.

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4 . 5 / 5 stjerner ud fra 1.400 anmeldelser fra Google

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4. 5 / 5 stjerner ud fra 991 anmeldelser fra Facebook

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra 650 anmeldelser fra Tripadvisor

​Restaurant Arken

På baggrund af regeringens udmeldinger holder vi foreløbig lukket i januar måned.

​Bestil bord

Ring til os på telefon:

56 66 05 05

Book dit bord online

gave ​    

Giv et gavekort og afhent 

det i restauranten.

Kontakt os

Følg os på instagram  insta