​Arken´s historie

Om Arken​

"Arken" er et spændende bygningsværk, som hvert år besøges af talrige arkitektstuderende. Idéen med bygningen tager udgangspunkt i skibsbygningsfaget, og her findes såvel øvre som nedre dæk forbundet med en lejder samt udvendig kommandobro.

“Arken” byder ikke kun på spændende arkitektur, men også en helt unik udsigt over køge bugt, som kan nydes fra restaurantens 2 etager.

Man kan også opleve den maritime stemning på en af de 2 terrasser. Mod nord har man direkte udsyn til havet, og fra den sydvendte terrase kan man både opleve havet og lystbådene. Den sydvendte terrasse er derudover den største overdækkede terrasse i Køge og omegn.

- en bid af Skagen i Køge​

​Vi har taget en lille del af Skagen med til Køge i form af opskrifter, betjening og nordjysk lune.

Opskrifterne på fiskefrikadeller og det specielle tilbehør, der er til rødspættefileter og helstegte rødspætter, stammer fra Pakhuset i Skagen.

Ud over vores mange fiskespecialiteter, har vi et stort udvalg i forskellige kødretter.

Den vigtigste ingrediens i vores køkken er den faglige stolthed, derfor går vi ikke på kompromis med hverken råvarer eller kvalitet.

Med vores nordjyske charme kombineret med Køge når det er bedst, vil vi skabe den specielle stemning, der er forbundet med havnemiljøet.

Restaurant Arken

Restaurant Arken har i mange år dannet ramme om alle slags arrangementer og vil i fremtiden gøre det samme.

Det er vores fornemste opgave at imødekomme Deres ønsker og gøre oplevelsen hos os perfekt.

1/2-2009 overtog vi Restaurant Arken, som siden den dag har gennemgået en forvandling og er blevet til det det er i dag.

Linné er fra Nordjylland og startede i lære som tjener tilbage i 1994 i Hirtshals. Efter nogle år gik turen til gourmet restauranter som tjener på Strandings Kroen i Blokhus, Restaurantchef på Luneborg Kro ved Tylstrup, 2 år til søs på Crown of Scandinavia og endeligt cafe/barchef på Pakhuset i Skagen. Arbejder i dag som kok på Arken og står for den daglige ledelse.

Martin er Køgegenser og er uddannet salgskonsulent, og har til dagligt hans faste job, men har været i skarp træning på tjenersiden, og fungerer i weekender som tjener på restauranten.

Restaurant Arken er vores mini Skagen, hvor vi sætter en stor ære i kvalitet frem for kvantitet. Vores tjenere er faglærte og i vores køkken bliver der ikke gået på kompromis med råvarerne, derudover har vi den ubetingede bedste udsigt over Køge Bugt.

Vi glæder os til at byde Jer velkomne.

Venlig hilsen Linné og Martin Sommer....​

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4 . 4 / 5 stjerner ud fra 962 anmeldelser fra Google

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4. 3 / 5 stjerner ud fra 791 anmeldelser fra Facebook

​★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 4.5 / 5 stjerner ud fra 610 anmeldelser fra Tripadvisor

​Restaurant Arken

Køkkenets ​Åbningstider 

Mandag - Torsdag

11.30-20.30

Fredag - Lørdag

11.30-21.00

Søndag

11.30-20.30​​

​Bestil bord

Ring til os på telefon:

56 66 05 05

Book dit bord online

gave ​    

Giv et gavekort og afhent 

det i restauranten.

Kontakt os

Følg os på instagram  insta