Juleplatte
Serveres fra fredag d. 24/11 2023
Book bord her
Se juleplatten her
Marinerede sild med æggesalat
Karrysild med rødløg og kapers
Rødspættefilet med hjemmelavet karryremoulade
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Hønsesalat med æbler
Brie med kompot og knækbrødsstænger
Eller
Ris a la mande med Linnés kirsebærsauce
Pr. person 200,-
(Serveres samlet på en tallerken)
Tilvalg til juleplatten
45,- pr. ret pr. person
Varmrøget laks med citron og krydderurtedressing,
½ æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise,
Æbleflæsk,
Brie med kompot og knækbrødsstænger,
Ris a la mande med Linnés kirsebærsauce.
Juleanretning
Serveres fra fredag d. 24/11 2023
Book bord her
Se juleanretningen her
Marinerede sild med æggesalat
Karrysild med rødløg og kapers
Rødspættefilet med hjemmelavet karryremoulade
Varmrøget laks med krydderurtedressing
½ æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Hønsesalat med æbler
Æbleflæsk
Brie med kompot og knækbrødsstænger
Eller
Ris a la mande med Linnés kirsebærsauce
Pr. person 325,-
(OBS: Minimum 2 personer)
Julebuffet 1. & 2. juledag
Serveres 1. & 2. juledag kl. 12.00 - 15.00
Buffeten lukker kl. 15.00 og restauranten lukker kl. 16.00
Book bord til 1. og 2. juledag her
Se menuen til julebuffeten her
Marinerede sild med æggesalat
Karrysild med rødløg og kapers
Fiskefileter med citron og hjemmelavet karryremoulade
Laksesalat
Varmrøget laks med krydderurtedressing
Æg og rejer med hjemmelavet mayonnaise
Variation af skaldyr
Hønsesalat med æbler og bacon
Æbleflæsk
Ribbensteg med ribbenstegsauce, hvide- og brunede kartofler
Leverpostej med champignon og bacon
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Ostebord med kompot og knækbrød
Ris a la mande med Linnés kirsebærsauce
Rugbrød og boller med smør og fedt
Pr. person 375,-
(Børn under 11 år 200,-)
Book bord til 1. og 2. juledag her