À la carte

 

Klik på siderne for at åbne dem:

 

 

Aftenens menu    

Cremet persillesuppe med bagt Vesterhavs torsk og friterede østershatte
By the Glass, Riesling, Tyskland     pr. glas 88,-    pr. flaske 338,-

Tante Janne´s økologiske asparges med limemayo, parmesan, pinjekerner og friteret pocheret æg
De Chansac, Sauvignon Blanc   pr. glas 68,-  ½ flaske 148,-  1 flaske 258,-

Dagens fisk fra fiskeauktionen - eller

Kalvemørbrad på sauterede grøntsager, hertil ramsløgssauceog nye egyptiske kartofler

Lockout, Leapard’s Leap   pr. glas 68,-    pr. flaske 258,-

Ostebræt med 3 slags oste, kompot og hjemmelavede knækbrødsstænger
Banyuls, M. Chapoutier, Frankrig     pr. glas 68,-

Chokoladepopcorn, bær og mangosorbet
Amatista, Moscato d´Asti   pr. glas 38,-

2 retter 290,-    3 retter 350,-
4 retter 410,-    5 retter 470,-