À la carte

 

Klik på siderne for at åbne dem:

 

Aftenens menu    

Hjemmelavede forårsruller med fisk og skaldyr

Riesling Dry, Blue Slate, Dr. Loosen, Mosel, Østrig    pr. glas 98,-    pr. flaske 398,-

*

Cremet persillesuppe lavet på Økologisk persille fra

vores egen have med ristet squash og valnødder

El Gamba, Rosé, Shiraz, Spanien     pr. glas 98,-    pr. flaske 368,-

*

Dagens fisk fra fiskeauktionen

(spørg venligst betjeningen)

Eller

Kalvemørbrad på sauterede grøntsager,

hertil cremet svampesauce og pommes rissolles

The Mulberry, Shiraz, South Africa     pr. glas 98,-    pr. flaske 368,-

*

Ostebræt med 3 slags oste, kompot og

hjemmelavede knækbrødsstænger

Pineau Des Charentes, Rouge, Frankrig      pr. glas 78,-

*

Chokoladefondant med vanilleis og bær

Château de Fesles - Coteaux du Layon ”La Chapelle”, Frankrig     pr. glas 68,-

 

2 retter 290,-     3 retter 350,-   

4 retter 410,-     5 retter 470,-